Title of ... Description of .. VideoObject

V operáciách a vyšetreniach pokračujeme bez obmedzení za prísnych bezpečnostných opatrení

Tuesday, 12 January 2021 10:41
There is no translation available.

Napriek tomu, že sa pandémia na Slovensku zhoršuje, v očnej klinike UVEA Mediklinik v Martine bezpečne pokračujeme v starostlivosti o Váš zrak. Pacientom ponúkame možnosť podstúpiť potrebnú ambulantnú alebo operačnú liečbu bez zbytočného odkladu. Ten môže viesť k zhoršeniu zdravotného stavu pacienta aj s trvalými následkami.

Vyšetrenie ani operáciu neodkladajte

Mnohé ochorenia zraku, ako je napríklad ochorenie sietnice, rohovky či sivý zákal, môžu bez adekvátnej liečby viesť až k úplnej strate zraku. Ich priebeh sa bez zásahu očného lekára rýchlo zhoršuje a znižuje kvalitu Vášho života. Aj bežné očné chyby, ako sú krátkozrakosť, ďalekozrakosť, astigmatizmus či presbyopia, sa vekom stupňujú a spôsobujú rôzne ťažkosti. V každom prípade je vhodné absolvovať vyšetrenie prípadne operáciu včas, aby ochorenie neprerástlo vo vážnejšie ťažkosti. 

Bezpečnosť na prvom mieste 

Stále dodržiavame prísne bezpečnostné a hygienické opatrenia. Pri vstupe každému pacientovi meriame teplotu a dávame nové rúško, preverujeme jeho epidemiologickú anamnézu, objednávaním pacientov na presný čas obmedzujeme počet pacientov v čakárni a priestory každé dve hodiny dezinfikujeme.

Naši lekári ako aj zdravotné sestry sú pravidelne testovaní. Taktiež pred vstupom na kliniku testujeme pacientov bezplatným antigénovým testom s certifikátom, aby sme zamedzili vstup covid-pozitívnych pacientov. 

Krátke doby čakania 

Či už Vás trápi dlhotrvajúci alebo urgentný problém, garantujeme Vám ten najskorší možný termín objednania do dvoch týždňov. Veríme, že vďaka vysokému štandardu bezpečnosti, krátkym čakacím lehotám a kvalitnému technickému vybaveniu Vám budeme môcť aj naďalej poskytovať tie najlepšie služby. 

Objednajte sa

Neodkladajte starostlivosť o Váš zrak – objednajte sa cez náš formulár alebo telefonicky na 043/4012 612. 

Additional Info

  • sdo_type: VideoObject
  • sdo_name: Title of ...
  • sdo_description: Description of ..
  • sdo_duration: PT1M33S
  • sdo_contentUrl: http://www.example.com/video123.flv
  • sdo_embedUrl: http://www.example.com/videoplayer.swf?video=123
  • sdo_interactionCount: 1
Rate this item
(48 votes)

Blogs

more blogs